Тепловий насос Повітря-Повітря
– Повітряні теплові насоси

Повітря – нескінченне джерело тепла, яке тепловий насос може переносити з вулиці в будинок. Навіть взимку за низької температури повітря тепловий насос здатен забезпечити будинок необхідною кількістю теплоти та приготувати гарячу воду.

Теплові насоси Повітря-Вода

Теплові насоси Повітря-Вода – повітряні теплові насоси, які відбирають тепло з Повітря і переносять його в будинок, передаючи тепло Воді, яка циркулює в системі опалення (тепла підлога, радіаторне опалення, фанкойли).

Повітряні теплові насоси менш ефективні, ніж теплові насоси Грунт-Вода або теплові насоси Вода-Вода, але вони прості у встановленні та не потребують додаткових витрат на буріння та укладання зондів.

 

Повітряні теплові насоси Heliotherm

Переваги теплових насосів Повітря-Вода компанії Heliotherm

Переваги теплових насосів Повітря-Вода компанії Heliotherm

Австрійська торгова марка Heliotherm має безліч різних теплових насосів типу Повітря-Вода у своєму модельному ряді. Переважно це спліт-системи, що складаються із зовнішнього блоку і внутрішнього.

Зовнішній блок повітряного теплового насоса складається з великого вентилятора і випарника, внутрішній – з конденсатора і компресора.

До основних переваг повітряних теплових насосів Heliotherm можна віднести таке:

  • Висока ефективність роботи зовнішнього блоку завдяки великій площі випарника.
  • Тиха робота вентилятора, керована за допомогою внутрішнього блоку теплового насоса (найбезшумніший тепловий насос Повітря-Водах на ринку теплонасосів).
  • Можливість укомплектувати бічні сторони зовнішнього блоку теплового насоса сонячними панелями або надрукувати зображення чи фото на ваш смак.
  • Корпус зовнішнього блоку виконаний з алюмінію і загартованого скла.
  • Температура подачі – до 62 °C і більше.
  • Клас енергоефективності – A++.
Тепловий насос Повітря-Вода (потужністю 8, 12 і 20 кВт) серії Basic Comfort. Для опалення будинку, гарячої води та охолодження.
Тепловий насос Воздух-Вода серії Comfort Compact (потужністю 8, 12 і 18 кВт) з технологією модуляції. Найбільш високоефективна модель на ринку теплових насосів.
Повітряний тепловий насос Heliotherm (потужністю 12 і 18 кВт) з вбудованими сонячними панелями. Найбезшумніший і найефективніший тепловий насос.
Повітряний тепловий насос серії Web Control (потужністю 8, 12 і 20 кВт) у виконанні спліт. Віддалений доступ для налаштування та моніторингу.
Високопотужна спліт-система серії Sensor Solid Split (потужністю 30, 40 і 55 кВт) типу Повітря-Вода. Широкий діапазон потужності.
Зовнішній блок повітряного теплового насоса Silent Source. Найбезшумніший тепловий насос. Висока ефективність.

Скільки коштуватиме тепловий насос
Повітря-Вода для мого будинку?

Наші фахівці підготують для вас розрахунок вартості системи опалення за допомогою повітряного теплового насоса. У кошторисі буде вказана ціна теплового насоса Воздух-Вода для вашого будинку. Також ви отримаєте доступ до 3-х ВІДЕО та PDF про теплові насоси.

Елементум – професійна установка теплових насосів для опалення вашого будинку. Монтаж теплових насосів Heliotherm за вигідною ціною – телефонуйте нам на тел. +38 (068) 243-84-66 або напишіть на пошту inform@elemetum.com.ua

Елементум на Facebook   Елементум на YouTube   Елементум на Instagram