Тепловий насос Повітря-Вода
– Повітряні теплові насоси

Повітря – нескінченне джерело тепла, яке тепловий насос може переносити з вулиці в будинок. Навіть взимку за низької температури повітря (до мінус -25°C градусів за Цельсієм) тепловий насос здатний забезпечити будинок необхідною кількістю теплоти і приготувати гарячу воду.

Теплові насоси Повітря-Вода

Теплові насоси Повітря-Вода – повітряні теплові насоси, які відбирають тепло з Повітря і переносять його в будинок, передаючи тепло Воді, яка циркулює в системі опалення (тепла підлога, радіаторне опалення, фанкойли).

Повітряні теплові насоси менш ефективні, ніж теплові насоси Грунт-Вода або теплові насоси Вода-Вода, але вони прості у встановленні та не потребують додаткових витрат на буріння та укладання зондів.

 

Повітряні теплові насоси Heliotherm

Переваги теплових насосів Повітря-Вода компанії Heliotherm

Переваги теплових насосів Повітря-Вода компанії Heliotherm

Австрійська торгова марка Heliotherm має безліч різних теплових насосів типу Повітря-Вода у своєму модельному ряді. Переважно це спліт-системи, що складаються із зовнішнього блоку і внутрішнього.

Зовнішній блок повітряного теплового насоса складається з великого вентилятора і випарника, внутрішній – з конденсатора і компресора.

До основних переваг повітряних теплових насосів Heliotherm можна віднести таке:

  • Висока ефективність роботи зовнішнього блоку завдяки великій площі випарника.
  • Безперебійна робота за екстремально низької температури: до мінус -25°C за Цельсієм.
  • Тиха робота вентилятора, керована за допомогою внутрішнього блоку теплового насоса (найбезшумніший тепловий насос Повітря-Водах на ринку теплонасосів).
  • Можливість укомплектувати бічні сторони зовнішнього блоку теплового насоса сонячними панелями або надрукувати зображення чи фото на ваш смак.
  • Корпус зовнішнього блоку виконаний з алюмінію і загартованого скла.
  • Температура подачі – до 62°C і більше.
  • Клас енергоефективності – A++.

Як працює тепловий насос типу Повітря-Вода

Тепловий насос Повітря-Вода у виконанні роздільна “спліт-система” призначена для отримання теплової енергії з повітря. Спліт-система складається з двох елементів: зовнішнього блоку і внутрішнього.

Завдання зовнішнього блоку повітряного теплового насоса – відбір низькопотенційного тепла з повітря на вулиці. Внутрішній блок (тобто сам тепловий насос), розташований усередині будинку, використовує отриману теплову енергію для обігріву та охолодження будинку, а також для підігріву води.

Тепловий насос Повітря-Вода компанії Heliotherm – екологічно безпечна та надійна система опалення, яка має низку переваг:

  • Один із найефективніших повітряних теплонасосів на ринку теплових насосів.
  • Обігрів і охолодження, а також приготування гарячої води в будинку за допомогою єдиної системи.
  • Сезонний показник енергоефективності SCOP понад 4.
  • 100% працездатність навіть за найнижчих температур (аж до мінус -25°C за Цельсієм).
  • Практично безшумна робота зовнішнього блоку. Повітряний теплонасос Heliotherm – найбезшумніший і один із найефективніших на ринку теплових насосів. У безпосередній близькості від теплового насоса шум від його роботи досягає значення 41 дБ (такий самий показник шуму під час розмови пошепки). Якщо відійти на відстань 2-3 метри від зовнішнього блоку, то рівень шуму становитиме всього 20 дБ.
Тепловий насос Повітря Вода з вбудованими сонячними панелями.
Тепловий насос Повітря Вода зі спеціальним принтом.
Тепловий насос Повітря Вода зі спеціальним принтом.
Тепловий насос Повітря Вода зі спеціальним принтом.

Сколько стоит тепловой насос для моего дома?

Какая будет стоимость теплового насоса, необходимого для отопления моего дома? Сколько на самом деле будет потреблять электричества мой тепловой насос? Как быстро окупится тепловой насос Heliotherm?

Звідки береться тепло за температури -25°C

Дуже часто майбутні домовласники запитують: Як тепловий насос може обігрівати будинок за мінус -15°C, а то й за мінус -25°C?.. Давайте згадаємо шкільний курс фізики і визначення теплоти. Теплота – форма руху матерії, що являє собою безладний рух частинок: атомів, молекул, електронів тощо.

Тобто і за температури 0°C, і за температури -25°C у повітрі відбувається рух атомів і молекул. Цей рух призупиняється за абсолютного нуля 0°К (нуль градусів за Кельвіном) або за -273˚С (за Цельсієм). Звісно, теплоти в повітрі при температурі -25°C значно менше, ніж при температурі +25°C, але навіть при такій екстремально низькій температурі тепловий насос здатний відбирати тепло і переносити в будинок.

Повітряні теплові насоси компанії Heliotherm не втрачають свою продуктивність навіть за температури -10°C, за температури -25°C вони продовжують безперебійно працювати.

Повітряні теплові насоси найбільш популярні в південних регіонах нашої країни, де зими не такі холодні. У центральних і північних регіонах України теж часто встановлюють теплові насоси Воздух-Вода у складі бівалентної системи опалення (тепловий насос + резервний газовий або твердопаливний котел).

Тепловий насос Воздух-Вода безперебійно працює і за мінусової температури.
Тепловий насос Повітря-Вода настінний монтаж.
Тепловий насос Повітря-Вода високої потужності.
Тепловий насос Повітря-Вода компанії Heliotherm.
Тепловий насос Повітря-Вода компанії Heliotherm.

Модельний ряд теплових насосів Heliotherm типу Повітря-Вода

Тепловий насос Повітря-Вода (потужністю 8, 12 і 20 кВт) серії Basic Comfort. Для опалення будинку, гарячої води та охолодження.
Тепловий насос Воздух-Вода серії Comfort Compact (потужністю 8, 12 і 18 кВт) з технологією модуляції. Найбільш високоефективна модель на ринку теплових насосів.
Повітряний тепловий насос Heliotherm (потужністю 12 і 18 кВт) з вбудованими сонячними панелями. Найбезшумніший і найефективніший тепловий насос.
Повітряний тепловий насос серії Web Control (потужністю 8, 12 і 20 кВт) у виконанні спліт. Віддалений доступ для налаштування та моніторингу.
Високопотужна спліт-система серії Sensor Solid Split (потужністю 30, 40 і 55 кВт) типу Повітря-Вода. Широкий діапазон потужності.
Зовнішній блок повітряного теплового насоса Silent Source. Найбезшумніший тепловий насос. Висока ефективність.

Яка буде ціна теплового насоса
Повітря-Вода для мого будинку?

Наші фахівці підготують для вас розрахунок вартості системи опалення за допомогою повітряного теплового насоса. У кошторисі буде вказана ціна теплового насоса Воздух-Вода для вашого будинку. Також ви отримаєте доступ до 3-х ВІДЕО та PDF про теплові насоси.

Елементум – професійна установка теплових насосів для опалення вашого будинку. Монтаж теплових насосів Heliotherm за вигідною ціною – телефонуйте нам на тел. +38 (068) 243-84-66 або напишіть на пошту inform@elemetum.com.ua

Елементум на Facebook   Елементум на YouTube   Елементум на Instagram